De politie gebruikt overschoenen om verschillende redenen:

1.    Bescherming van de Misdaadscène: Wanneer de politie op een misdaadscène arriveert, is het belangrijk om de integriteit van bewijsmateriaal te behouden. Het gebruik van overschoenen helpt om te voorkomen dat mogelijke bewijsmaterialen zoals vuil, modder of andere deeltjes van buiten de scène naar binnen worden gebracht. Dit helpt bij het handhaven van de forensische integriteit van de locatie.

2.    Hygiëne en Infectiepreventie: In sommige situaties kan de politie overschoenen dragen om hygiënische redenen. Bijvoorbeeld, als ze betrokken zijn bij situaties waarin bloed, lichaamsvloeistoffen of andere potentieel besmettelijke materialen aanwezig zijn, kunnen overschoenen dienen als een extra beschermingslaag om de verspreiding van ziektekiemen te voorkomen.

3.    Binnentreden van Gevoelige Gebieden: In bepaalde gevoelige gebieden, zoals laboratoria of plaatsen waar specifieke hygiënevoorschriften gelden, kunnen politieagenten overschoenen dragen om te voldoen aan de vereisten van die omgeving. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn in laboratoria waarin sporenonderzoek plaatsvindt.

4.    Professionele Presentatie: In sommige situaties dragen politieagenten overschoenen om een professionele uitstraling te behouden, vooral als ze in contact komen met het publiek of betrokken zijn bij ceremoniële gebeurtenissen.

Het gebruik van overschoenen is afhankelijk van de specifieke omstandigheden en vereisten van de situatie waarin de politie zich bevindt. Het draagt bij aan het behoud van bewijs, hygiëne en professioneel gedrag.

Overschoendispensers van Clicky zijn niet alleen mooi om te zien, ze werken zonder stroom en zijn minimaal 4x sneller dan overschoenen aandoen met de hand 


ESD overschoenen 

Elektrostatische ontlading (ESD) kan een groot probleem zijn in de elektronica-industrie en andere omgevingen waar gevoelige elektronische apparatuur wordt gebruikt. ESD kan elektronische componenten beschadigen en kan zelfs leiden tot uitval van apparatuur. Daarom is het belangrijk om maatregelen te nemen om ESD te voorkomen. Een van deze maatregelen is het gebruik van ESD-overschoenenautomaat.

 

Onze innovatieve overschoendispenser voor ESD overschoenen is de perfecte oplossing voor iedereen die snelheid, gemak en betrouwbaarheid nodig heeft bij het aandoen van ESD-overschoenen. Het is een eenvoudige, effectieve en geautomatiseerde oplossing die u tijd bespaart en u verzekert van bescherming tegen ESD, zodat u zich kunt concentreren op uw werk en de kwaliteit van uw output kunt verbeteren.

 

Onze overschoendispenser is zeer gebruiksvriendelijk, waardoor het voor iedereen gemakkelijk is om ESD-overschoenen aan te doen. Het enige wat u hoeft te doen is uw voet in de dispenser te plaatsen en naar achteren te bewegen. Dit maakt het een perfecte oplossing voor drukke omgevingen waar snelheid en gemak belangrijk zijn.

 

Een filmpje over de dispenser met ESD Overschoenen vind je op de onderstaande link  ESD overschoendispenser 


Meer informatie of een demonstratie ?

www.clicky.nl

Clean with a smile


Wegwerpschoenovertrekken voor het bezichtigen van “open huis”?

Open huizen en showwoningen moeten warm en gastvrij aanvoelen. Uw klanten willen zich hun nieuwe potentiële woonruimte voorstellen, en de uitstraling van een geperfectioneerde showroom kan de moeilijkste kopers overtuigen.

Eén enkel open huis kan vele gezinnen, stelletjes en kinderen met vuil schoeisel door een gemodelleerd huis laten trekken. Vraag je iedereen om zijn schoenen uit te doen? Zo'n verzoek kan ongemakkelijk aanvoelen of uw gast ongemakkelijk maken - de oplossing: “open huis overschoenen”.

Waarom wegwerpoverschoenen gebruiken voor rondleidingen thuis?

Door het gebruik van overtrekschoentjes door uw gasten blijven uw vloeren beschermd. In plaats van de bezoekers op blote voeten door te laten lopen (of erger nog, ze de vertoning te laten weigeren), kan een selectie van slofjes die hun schoeisel bedekken ervoor zorgen dat de tour zonder problemen kan doorgaan.

Bovendien helpen schoenovertrekken de kwaliteit van elk eigendom te beschermen. Alle regen of stof en vuil, die door gasten van buiten wordt binnengebracht, blijft in de slof vastzitten. De veilige barrière scheidt materialen die vlekken op tegels, tapijten en andere drukbezochte gebieden kunnen veroorzaken of eroderen. Bovendien zullen uw klanten de maatregelen waarderen die zijn genomen om te voorkomen dat modder en andere rommel hun nieuwe huis binnendringen.

Zelfs makelaars in onroerend goed kunnen wegwerpoverschoenen gebruiken om het pand snel verkoop klaar te houden tijdens het uitvoeren van routineonderhoud.

Voordelen van het gebruik van Clicky

*Onze schoenovertrekken zijn gemaakt met hoogwaardige componenten, zodat u een veilige en hygiënische rondleiding door uw huis kunt bieden.

*Antislipzolen: zorg ervoor dat niemand valt of struikelt als hij door het huis loopt.

*Stevige pasvorm: overschoenen zijn voorzien van sterke elastische banden die de slofjes de hele thuistour aanhouden.

*Aanpassing: met 7 verschillende opties van wegwerpoverschoenen is er altijd een juist schoentje voor uw toepassing te vinden.

*Waterbestendig: duurzaam polypropyleen materiaal voorkomt dat regen en zand of modder van buiten de nieuwe vloer zal aantasten.

*Wegwerpbaar: Alle vuile, open-huis slofjes voldoen aan de industrienormen en zijn gemakkelijk weg te gooien.

 Het Clicky-systeem voor overschoenen

Voor een nog grotere uitstraling van professionaliteit en netheid biedt Clicky het meest efficiënte wegwerp overschoensysteem. Met gebruik van de handsfree dispenser is het aantrekken eenvoudig en gemakkelijk. Bijkomend voordeel is dat de handen van de gasten schoon blijven omdat ze niet in aanraking komen met de schoen en vuiligheid. Bij plaatsing bij de voordeur of veranda kunt u opeenhopingen bij de gasteningang voorkomen en extra hulp bieden aan mensen met ondersteuningsbehoeften.

Bekijk het Clicky-systeem in actie om te zien hoe gemakkelijk het te gebruiken is. Profiteer van de voordelen van schoenovertrekken met minimale moeite.

Houd uw showhuis verkoop klaar.

Schoenovertrekken kunnen ongemakkelijke showtour-gesprekken over schoeisel veranderen in een hoffelijke blijk van professionaliteit. Houd uw showwoningen schoon om de perfecte eerste indruk te geven aan uw open huisklanten.

Check www.clicky.nl om meer te weten te komen over onze wegwerpoverschoenen voor je volgende “open huis” of bezichtiging.

 


Motto van Clicky: overschoenen aandoen kan sneller, makkelijker, veiliger en schoner

 

Shoe covers, overschoenen, schoenovertrekken zijn niet meer weg te denken. Heel eenvoudig, je komt ze overal tegen. In industrieën variërend van voedselproductie/verwerking tot farmaceutica, biotechnologie tot oogkliniek, ruimtevaart tot medische apparatuur en alles daartussenin, worden wegwerp schoenovertrekken elke dag gebruikt om de veiligheid op de werkplek te vergroten en besmetting te verminderen. In en rond het huis zijn ze ook vaak niet meer weg te denken. Helaas kan het gebruik van gewone schoenovertrekken een hele klus of zelfs pijnlijk zijn, letterlijk en figuurlijk. Bij Clicky is het ons doel om het aan- en uittrekken van schoenovertrekken sneller, gemakkelijker, veiliger en schoner te maken. Hoe doen we dat?

Sneller

 Met onze automatische dispensers voor schoenovertrekken kunnen mensen schoenovertrekken in ongeveer vijf (5) seconden aandoen, wat minstens vier keer (4x) sneller is dan hetzelfde met de hand te doen. Dit betekent dat in de tijd die iemand nodig heeft om handmatig een paar overschoenen aan te trekken, ten minste vier anderen hun schoenhoezen kunnen aantrekken met een Clicky-dispenser. Implementatie van het Clicky-systeem zal daarom leiden tot verhoogde efficiëntie en productiviteit.

Makkelijker

 Voor sommigen is het aan- en uittrekken van schoenovertrekken met de hand een walgelijk of lastig proces. Hun bezwaren variëren van fysiek gericht (slechte rug, slechte knieën, of zwanger zijn om er maar een paar te noemen) tot louter ergernis of ongemak. Maar gebruik automatische dispensers voor schoenovertrekken, die het zoveel gemakkelijker maken, en die uitdagingen en bezwaren zullen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Veiliger

We zijn geen flamingo's en we worden er ook niet jonger op. In plaats van rond te stuiteren terwijl we proberen op de ene voet te balanceren en het andere been op te tillen, of wachten op de claim van een werknemer, kunnen mensen veilig hun schoenovertrekken ergonomisch verantwoord aanbrengen met het Clicky systeem. De Clicky dispenser is voorzien van een veiligheidshendel voor extra balans en veiligheid.

Schoner

Waarschijnlijk overbodig, maar nog even onder de aandacht: Sta je er wel eens bij stil wat er op de onderkant van je schoenen zit? Naast de voor de hand liggende dingen die je met het blote oog kunt zien, zijn er de talloze kleine nare bacteriën die je niet kunt zien. Al deze dingen lopen overal met ons mee en worden naar gebieden gebracht waar ze niet welkom zijn, tenzij schoenovertrekken of andere methoden worden gebruikt. Het is echter bijna onvermijdelijk dat u uw schoenen aanraakt terwijl u de overschoenen handmatig aanbrengt en zo uw handen besmet.

Met het Clicky-systeem is ook dit probleem opgelost.

 

 


Eén leverancier, maar wel verschillende namen voor dezelfde producten

 

Zoals velen inmiddels wel weten, is Clicky de leverancier van de Clicky Evolution dispensers in heel Nederland en België. Daarnaast hebben ze ook klanten in Frankrijk.

De Clicky’s zijn ook leverbaar in andere landen en online verkrijgbaar bij diverse leveranciers onder verschillende namen. Wellicht kent u Shoe-Inn of Bluemed uit de VS of Bootie Butler en Shoe cover magic uit Canada.

Verder zijn de gelijkwaardige producten te koop in Duitsland via Franz Mensch onder de namen Hygomat en Hygostar. Frankrijk levert de Innov practic, Indonesie de Soyee en zo zijn er vast nog wel meer te noemen.

 

Vast staat dat Clicky het enige bedrijf is dat zich enkel en alleen toespitst op de dispensers Clicky Evolution 100 en 200 en de daarbij behorende verschillende overschoenen.

Dat is waarom zij dan ook garant staan voor service en klantgerichtheid. Een kort lijntje met de klant en altijd bereikbaar zijn voor vragen en/of advies.

Mocht er onverhoopt een probleem zijn, dan zullen zij altijd met een passende oplossing komen. Verder is het misschien goed te vermelden dat er bij Clicky altijd een test plaatsvindt met de dispenser alvorens deze op transport gaat. Daarbij wordt gecontroleerd of alles naar behoren werkt en is de dispenser dus ook alvast gevuld, zodat de klant er meteen mee aan de slag kan.

Kortom u koopt bij Clicky altijd voor de beste prijs inclusief service “with a smile”.


Bij Visverwerking staat hygiene hoog in het vaandel

Elke maand zetten we weer een andere branche in het zonnetje waar de Clicky met veel plezier wordt toegepast.

Deze keer is het de beurt aan de visverwerking.

U zult begrijpen dat er bij de verwerking van vers voedsel hoge hygiëne en kwaliteitseisen gelden.

Zo uiteraard ook in de visverwerking. Hier worden de producten meerdere malen gecontroleerd in het verwerkingsproces.

Ook daar wordt de Clicky ingezet om snel voorzien te worden van overschoenen.

Het belangrijkste hierbij is dat er geen handen gebruikt worden bij het aandoen.

Productiemedewerkers zijn vaak al voorzien van schone handschoenen en het is natuurlijk alles behalve hygiënisch om dan overschoenen aan te doen met deze handen. Er zitten namelijk altijd tal van bacteriën onder en aan je schoenen.

“Onder je schoenen leven gemiddeld zo'n 421.000 bacteriën, waaronder negen verschillende soorten vlekken. ... coli, Serratia ficaria en Klebsiella pneumoniae zijn aangetroffen onder de meeste schoenen. Als je pech hebt en in contact komt met deze ziekmakers kun je diarree, luchtweginfecties en urineweginfecties oplopen.” (bron RTL nieuws-april 2021)

Het spreekt dus voor zich dat handen en voeten in combinatie met voedsel een grote NO-GO is.

Dus kijk snel op www.clicky.nl en bestel een Clicky Evolution om ook voor jullie bedrijf het gemak en de hygiëne van onze dispensers te ervaren. Voor elke toepassing een oplossing.


Nu bowlen met overschoenen

Iedereen heeft wel eens kennis gemaakt met bowlingschoenen. Meestal is dit een gekke gewaarwording vooral als je erbij stil staat dat jij nummer …. bent in de rij, die deze schoenen aantrekt. Met een spuitbus kun je nog wel wat geur maskeren, maar hygiënisch is het niet.

Sinds de Covid-19 pandemie werd er extra gelet op hygiëne en werden prosessen of gewoontes onder de loep genomen. Plotseling werd er massaal gekozen voor non woven overschoenen ipv de bowlingschoenen. Je kon dus gewoon heel prettig je eigen schoenen aanhouden en met schoenovertrekken de baan op! Win-win, want de baan bleef schoon en niemand hoefde schoenen te wisselen. Met een Clicky Evolution maak je dit aantrekken van de overschoenen ook nog eens heel simpel en snel. Zelfs bukken is niet meer nodig en het ontsmetten van de handen hoeft maar 1 maal, omdat je je schoenen niet hebt aangeraakt. Weer een Win!

Voor meer informatie over welke schoentjes geschikt zijn voor uw bowlingbaan of over de makkelijke dispenser Clicky Evolution vind u op www.clicky.nl of mail voor al uw vragen naar miranda@clicky.nl


Ook voor Telers is goede hygiëne/bescherming onmisbaar

Om de oogst goed te kunnen beschermen is het dragen van beschermende kleding en zeker het gebruik van overschoenen onmisbaar. Gewassen zijn kwetsbaar en zeker nu biologische oplossingen steeds meer de norm zijn is er extra aandacht nodig ze te behoeden tegen gewas schade. Dit geldt uiteraard voor alle kwekers van bloemen, planten, groenten en fruit.

Denk ook aan bijvoorbeeld openhuis dagen of groepen onderzoekers die bij u in de kas of de plant op bezoek komen. U wilt onder geen beding dat zij iets van ziekten of plagen zouden kunnen overdragen op uw gewassen.

 

 

Clicky heeft de oplossing om iedereen snel en simpel van schone overschoenen te voorzien, alvorens ze de productie, plant, kas betreden. De innovatieve glastuinbouw kan eigenlijk niet zonder de innovatieve Clicky Evolution 100 of 200.

Bij interesse check snel www.clicky.nl of bel/mail voor een mooie startersaanbieding!


Luxe jachtbouw en overschoenen, hoe gaan die samen?

Vandaag in het zonnetje een trouwe klant die inmiddels al 11 jaar bij ons de overschoenen afneemt.

We zijn er erg trots op dat we deze koninklijke scheepsbouw al zo lang mogen voorzien van onze speciale witte SuperAntiSlip overschoentjes. Waarom zult u zich misschien afvragen? Wat moet een jachtbouwer met overschoenen?

Wel: Als de prachtige droomjachten die zij bouwen in de fase zitten van afbouw zult u begrijpen dat alle vuil gemeden moet worden op het jacht. Het is van cruciaal belang dat alle medewerkers die het jacht betreden dit doen met de speciale anti slip overtrekken aan. Ze hebben altijd wel benodigdheden in hun handen en daarom staat de dispenser klaar om ze snel te kunnen voorzien van schoenovertrekken.

Zo kunnen ze schoon, simpel en snel het jacht betreden en doen wat ze te doen staat om voor hun klanten een geweldig mooi resultaat neer te zetten. Ook voor bezichtigingen en openingen is de Clicky dispenser uiteraard goed in te zetten.

We hopen nog vele jaren onze prettige samenwerking voort te zetten.

 

Bent u ook geïnteresseerd in de werkwijze van onze dispensers, wellicht nieuwsgierig of er voor uw toepassing ook een geschikte overschoen te verkrijgen is? Neem gerust een kijkje op www.clicky.nl of neem contact op voor een mooie aanbieding met Miranda de Roos 06-22014424


Overschoenen zijn onmisbaar bij op- en overslagbedrijven


Als u zelf werkzaam bent bij een op- of overslagbedrijf weet u als geen ander dat het ‘even’ iets laten zien/of melden op kantoor zorgt voor een “hoop gedoe”. Of het simpel gebruik maken van de bedrijfskantine al lichtelijk irritatie kan oproepen.

U moet van schoenen wisselen om vuil niet mee naar binnen te lopen of onhandig eerst overschoenen aantrekken met de hand. Hierdoor moet u uw papieren neer leggen en deze zullen vies worden van uw vuile handen waar u niet aan ontkomt bij het aantrekken van die plastic schoentjes over uw vervuilde schoenen…

Wees gerust de oplossing is nabij:

de overschoen dispenser van Clicky. Daarmee trekt u zonder uw handen te gebruiken: snel, eenvoudig en hygiënisch schoenovertrekken aan. Geen vuile papieren of extra onnodig handen wassen meer.

Gewoon bij de opgang naar kantoor of schonen ruimte een Clicky overschoendispenser neerzetten en alle werknemers kunnen simpel, snel en schoon naar binnen.

De dispensers zijn er in twee verschillende modellen en behoeven geen stroom waardoor ze heel makkelijk overal waar nodig te plaatsen zijn.

In de dispensers kunnen verschillende soorten overschoenen, waardoor er voor elke toepassing een oplossing is. Nieuwsgierig wat dit voor u of uw bedrijf kan betekenen?

Neem contact op met 06-22014424 of bezoek onze website www.clicky.nl


Waarom Klinieken overschoenen moeten gebruiken

Om maar gewoon met de deur in huis te vallen deze stelling: Elke branche kan profiteren van schoenovertrekken. Vandaag extra in het zonnetje: De oogklinieken/afdelingen. Als iets gevoelig is voor bacteriën en virussen zijn het onze ogen. Overbodig is het dan ook om te zeggen dat goede hygiëne in een steriele ruimte dus van essentieel belang is. Schoenen nemen automatisch veel vuil en bacteriën mee naar binnen. In een schone ruimte als een OK, moet je dat zeker niet willen.

We wassen allemaal onze handen “stuk” in deze tijd, maar we vergeten dat juist de vloeren vol met bacteriën en vuil besmet zijn. Een schoenhoes of overtrek aandoen met de handen geeft weer groot risico op kruisbesmettingen. U zult begrijpen dat op deze manier alle vuil van voeten weer aan de handen komen en andersom. Daarom is het Clicky dispensersysteem zo ideaal. Zonder handen in 5 sec. voorzien zijn van schoenovertrekken. Voor zowel de mensen werkzaam in de OK als de patiënt, die zelf plaats moet nemen op de OK tafel/stoel.

Wij bieden 2 verschillende soorten dispensers aan, afhankelijk van de behoefte van de kliniek/afdeling. Aangezien er vaak sprake is van oudere patiënten is het model met de beugel voor steun meestal beter geschikt. Als u denkt dat dit ook voor uw werkplek een grote verbetering in efficiëntie zou kunnen opleveren, neem dan vandaag nog contact op met Clicky. We zullen specifiek bespreken welke van onze schoenovertrekken het meest voordelig zijn voor uw werkplek. Bezoek gerust onze website www.clicky.nl voor meer informatie!